Mi az Okospersely?

Ha eddig volt is perselyed, ilyen biztos nem! A FundiMini Okospersellyel® egy egész világ nyílik ki előtted, ahol megtanulhatod, hogyan tegyél félre, mik a fontos és kevésbé fontos kiadások, és hogy hogyan takarékoskodhatsz zsebpénzeddel.

És hogy mire jó a FundiMini Okospersely®? A Fundimini Okospersely® online felületén láthatod azt, hogy jelenleg mennyi zsebpénzzel rendelkezel. A Perselytörténetre kattintva megnézheted, hogy napra lebontva hogyan alakul az egyenleged. És ez nem minden! Az Ezekre gyűjtök menüpontban beállíthatod, hogy mire szeretnéd elkölteni a pénzed, és nyomon követheted, hogyan gyarapodik a félretett vagyonod.

Hogyan szerezhetek Okosperselyt?

A FundiBörzén Te is szerezhetsz Okosperselyt! Legyél te a heti két fő egyike, aki ügyességi játékunkban megszerezheti a heti két Okospersely egyikét! Töltsd le a FundiBörzében bármelyik tartalmunkat, s válaszolj helyesen a felbukkanó kérdésre!

Az első két leggyorsabban beküldő és helyesen válaszoló játékosé lesz az Okospersely! A nyerteseket levélben értesítjük. Egy héten egyszer tippelhetsz az Okosperselyért. A kérdések mindaddig érkeznek hozzád, amíg helyes válaszoddal Okosperselyt nem nyersz. Minden héten új esély!

Tovább a játékszabályzatra

Hogyan működik az Okospersely?

1. Az Okospersely két darab ceruzaelemmel működik, így akkor is megjegyzi a bedobott érméket, amikor nincs számítógéphez csatlakoztatva. Az új adatokat a persely a legközelebbi csatlakoztatás alkalmával küldi át a persely online felületére.

2. A használathoz előbb a szülőnek kell regisztrálnia a Fundimini Okospersely® felületén, aki ezt követően tudja létrehozni gyermeke profilját. A gyermek profiljának létrehozásakor az Okospersely hozzárendeléséhez az USB kábellel csatlakoztatni kell a perselyt a számítógéphez.

3. Az érméket a felhasználói útmutatóban látható módon kell a perselybe dobni. Az előlapján található nyíláson keresztül papírpénz is bedobható, ám ezeket a program nem ismeri fel, ezért a FundiMini Okospersely® felületén kell azokat hozzáadni. Pénz felhasználásakor hasonló módon, az online applikációban lehet rögzíteni, hogy mennyi került kivételre. A perselyből a pénzt az alján található ajtón át lehet kivenni.

Tovább a FundiMini Okospersely Bank felületre

Okosabb, mint gondolnád!

Megérkezett a FundiMini Okospersely® új, Bluetooth-os verziója!

A Bluetooth-képes Okospersellyel rendelkező személyek az új, ingyenes Okospersely alkalmazás letöltése után vezeték nélkül is használhatják a zsebpénzkezelő felületet telefonjukon vagy tabletjükön.

Az applikáció iOS és Android operációs rendszerrel rendelkező készülékekre tölthető le az App Store-ból, illetve a Google Play-ből. A persely innentől kezdve látható a Bluetooth Smart kompatibilis eszközök számára. Így a mobileszközre telepített applikáció elindítása után megtekinthetővé válik az Okosperselyben összegyűjtött aktuális egyenleg.