Mi a FundiMini?

Szia!
Zseton vagyok, a FundiMini házigazdája. Kalandozz velem a pénz és a takarékoskodás játékos világában!

Mi az a FundiMini?
Egy interaktív oldal, ahol játszva tanulhatsz és tanulva nyerhetsz. Pillants be a pénz világába, váltsd szuper nyereményekre a virtuális pénzedet, és tanulj meg játékosan spórolni!

Ismerd meg, miket találsz az oldalunkon!

Kedves Szülő!

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy gyermeke játékos, szórakoztató formában ismerkedjen meg a pénz világával.

A FundMini célja, hogy gyermeke már egészen kis korától megtanuljon a pénzzel bánni, és játékos, könnyen érthető formában sajátítsa el a takarékoskodást, valamint a bevételek és kiadások megtervezését.

Regisztráljon, és lépjen be a Szülői profillal, hogy nyomom követhesse gyermeke tevékenységét!

Mi a FundiBörze?

Válaszold meg a kvízkérdéseket, kamatoztasd az így kapott zsetonokat, és váltsd be őket különleges tartalmakra, ajándékokra a FundiBörzében!

Mi a FundiSuli?

Legyél te a legokosabb a barátaid közül! Nézd meg a Zseton percek epizódjait, oldd meg a napi vagy heti kérdéseket, és az értük kapott zsetonokat váltsd izgalmas tartalmakra és ajándékokra a FundiBörzében!

Mi a FundiMozi?

Nézd meg kisfilmjeinket a FundiMoziban a ZsetonTV jóvoltából! Az érdekes kalandok mellett, tudj meg minél többet a pénz izgalmas világáról!

Mi a FundiOvi?

A FundiMini oldalon a legkisebbekre is gondoltunk. Hallgasd meg Zseton kedvenc meséit a FundiOviban!

Mi a Játszóház?

Válassz a minijátékok közül, ha még játékosabb formában akarsz megismerkedni a pénz világával!

Mi az Okospersely Bank?

Spórolj a FundiMini Okospersellyel©!
A pénzzel még a felnőtteknek sem könnyű bánni, de Te most könnyen és szórakoztató formában tanulhatod meg a takarékoskodás és a pénzbeosztás alapjait.

A FundiMini Okospersely© olyan, mint egy kis bank. Számítógépeddel összekötve online követheted, hogy állsz a pénzgyűjtéssel, nyomon követi mikor mennyit dobtál a perselybe, mire tettél félre, és hogy állsz álmaid megvalósításával. Határozd meg, mire van szükséged, és mire szeretnél gyűjteni.